BALIKESİR / AYVALIK - Cihan Yorgun Ortaokulu

Cihan Yorgun Ortaokulu

Altınova Mahallesi Ulus Caddesi No 47 Ayvalık/ BALIKESİR
Vizyon
Cihan Yorgun Ortaokulu Olarak: İstiyoruz ki; yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz;  Sevinci, mutluluğu, hüznü paylaşsın,  İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin,  Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin,  Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın,  Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin,  Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin,  Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın,  Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın,  Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilsin.
Misyon
Öğrencilerimizi ATATÜRK İlke ve Esaslarına Bağlı, Çağdaş, Vatanını ve Milletini Seven, Kendini Sürekli Yenileyerek Gelişmeleri Takip Eden, Özgüveni Yüksek, İnsan Hak ve Özgürlüklerini, Hoşgörüyü, Demokrasiyi Benimsemiş, Bireyler Olarak Yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz eğitim öğretim yılları süresinde akademik başarının yanında, bilimsel ve sanatsal faaliyetlerde, sportif faaliyetlerde şiir ve resim yarışmalarında başarılar göstermektedir.
Ulaşım
KARAYOLU İLE BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAGLANMAKTADIR.
Mahalle
İl merkezine 155 km İlçe Merkezine 15km