BALIKESİR / AYVALIK - Cihan Yorgun Ortaokulu

Nis

Öğrencilerimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladık.

Nis

Danışman öğretmenleri Pınar Gedik ile birlikte öğrencilerimiz çeşitli oyunlarda dereceler aldılar.

Mrt

Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Zeki Özkan'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimiz vasıtasıyla yürüttüğümüz projemiz ile atık yağları topluyoruz, doğanın korunmasına katkı sağlıyoruz.

Mrt

Deprem haftası ile ilgili çalışmalar yaptık. Deprem tatbikatı düzenledik.

Mrt

Jimnastik takımındaki öğrencilerimizi ve Öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Ock

Enerji verimliliğinin önemi konusunda öğrencilerimize çeşitli afişler ve videolar gösterdik. Konu ile ilgili soru-cevap etkinlikleri yaptık.

Ara

Turnuvaya katılan Mustafa Sekirden ve Yıldız Akgül adlı öğrencilerimizin de başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Öğretmenler gününü hep birlikte kutladık. Okul idaremiz ve öğrencilerimiz bu gün için tebriklerini ilettiler. Hediyelerini takdim ettiler. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Kas

8/A Sınıfı öğrencimiz Ecrin Arda şiir yarışmasında ilçe 2. oldu. Türkçe Öğretmenimiz Turan Gülsever Masa Tenisi Erkek Öğretmenler kategorisinde ilçe 1. oldu. Okul voleybol takımımız ilçe 1. oldu. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimiz tarafından yapılan program ile cumhuriyetimizin 100. yılını kutladık.

Kas

Bayraklar, balonlar ve bando takımı eşliğinde gruplar belirlenen bölgeden meydana yürüyüşlerini gerçekleştirdi.

Ekm

Rehber öğretmenlerimiz tarafından 5. sınıf velilerimize “Ortaokula Geçiş Veli Oryantasyonu”, 6. ve 7. sınıf velilerimize “Okul Başarısında Ailenin Rolü” , 8. sınıf velilerimize ise "Liselere Geçiş Sınavı ve Sistemi" konulu seminer verildi

Ekm

Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Ekm

Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar.